Loungebar Kapellen – Antwerpen

Over ons

 

Indulgence, Lounge & Degustatiebar                 

Gelegen op de zolder van een markant poortgebouw vind je Lounge-en Degustatiebar Indulgence. Kom door de grote poort naar boven en treedt binnen in een andere wereld…

Heb je zin in een frisdank, een speciaal biertje, een glaasje wijn, bubbels of een perfect geserveerde Gin-Tonic of Highball? …
Of heb je liever iets sterkers? Een single malt whisky, een rum, porto, cognac of calvados?

Plan je om te gaan dineren en het aperitiefje mag wel eens iets anders zijn…of omgekeerd; kom je net van het diner en heb je nog zin in een digestifje? Of heb je gewoon dorst en zin in iets lekkers?

Het kan allemaal.

Onze dynamische en continu uitbreidende collectie aan spirits vertegenwoordigt een aantal van de meest markante smaken van de wereld.
Wil je de invloed van tijd of rijpingsmethode eens ervaring op je favoriete spirit?  Onze verzameling kan het je zeker laten ontdekken.

Kom ervan genieten in combinatie met een lekker koekje, een aangepaste chocolade of een lekker sigaartje in onze aparte rookkamer.

Bij ons staat ontdekken en genieten van smaken en smaakcombinaties centraal…en dit terwijl je lekker loungt in onze zetels, een boekje leest of gewoon gezellig aan de toog een praatje slaat.  Ontdek ook onze tastings en evenementen op maat, of huur ons af voor een feestje.

Ontdek – Proef – Degusteer – Geniet … en dit aan correcte prijzen.

Frisdrank/pils : vanaf 2.5 EURO
12 Cognacs : vanaf 7.5 EURO
27 Gin Tonics : vanaf 8 EURO
27 Rums : vanaf 6 EURO
11 Portos : vanaf 5 EURO
72 Whiskys : vanaf 6EURO
en nog veel meer lekkere drankjes

 

 

Volg ons op de voet via onderstaande Facebook link. Regelmatig leuke verrassingen te winnen.